e-OLIVE – Takimi i parë i projektit, 5 Nëntor 2014

Departamenti i Informatikës në Universitetin Jonian do të organizojë Takimin e parë të projektit “e-OLIVE- Projekt ndërkufitar Greqi-Shqipëri 2007-2013” të premten, 05 nëntor 2014 në orën 10.00.

Vendi: Ndërtesa e Rajonit të Ishujve Jonianë (13 Samara Street Corfu 49100)
Koha: 10:00
Programi: Shtyp këtu për të parë programin e takimit të parë të projekti të datës 05.11.2014

 

e-OLIVE – Takimi në Vlorë, Vlore 20 – 22 Prill 2015

Këshilli i Qarkut Vlorë dhe Qendra e Tranferimit të Teknologjive Bujqësore Vlorë do të organizojë takimin e projektit e-OLIVE, projekt Ndërkufitar Greqi – Shqipëri 2007-2013” në Vlorë, më 20-22 Prill 2015 në orën 10.00.

Vendi: Ndërtesa e Qendrës së Tranferimit të Teknologjive Bujqësore Vlore
Koha: 10:00 am
Programi: shtyp  këtu për të parë programin e takimit në Vlorë në datë  20 – 22.04.2015

e-Olive – Vizita monitoruese (on spot), Korfuz, 8 Korrik 2015

Departamenti i Informatikës  së Universiteti Jonian do të presë vizitën monitoruese për projektin e-OLIVE – projekt Ndërkufitar Greqi – Shqipëri 2007-2013” që do realizohet të mërkurën, 8 Korrik 2015, në orën 09.30.

Vendi: Unversiteti Jonian– Departamenti i Historisë (Ioannou Theotoki 72 Corfu 49100)
Koha: 09:30
Programi: Shtyp këtu për të parë programin e vizitës monitoruese të datës  08.07.2015

e-Olive – Seminar Trajnues në Korfuz, 10 Korrik 2015

Rajoni i Ishujve Jonianë dhe Departamenti i Informatikës në Universitetin Jonian do të zhvillojnë një seminar trajnues me kooperativat e vajit të ullirit Corfiot dhe prodhuesit e vajit të ullirit në kuadër të projektit “E-Olive – IPA Ndër – Kufitar Greqi – Shqipëri 2007-2013” , të premten, në 10 Korrik 2015 në orën 19:00.

Vendi: Amfiteatri II, Depatamenti i Studimeve Historike (72 Ioannou Theotoki Street).
Koha: 19:00
Programi: TBA

e-Olive – Seminari trajnues në Korfuz, 2 Qershor 2016

Rajoni i Ishujve Jonianë dhe Universiteti Jonian – Komiteti i Kërkimit do të mbajnë një seminar trajnues me kooperativat e vajit të ullirit Corfiot dhe prodhuesit e vajit te ullirit për përdorimin e mjeteve inovatik TIK në luftimin e mizës së ullirit Dacus Oleae, ditën e enjte, 2 Qershor 2016, në orën 10:00, në sallën e konferencave në Njësinë Rajonale të Korfuzit (Samara 13).

Vendi: Salla e Konferencave në Njësinë Rajonale të Korfuzit (Samara 13).
Koha: 10:00
Programi: TBA

Dita e Hapur Informative – 29 Korrik 2016

Rajoni i Ishujve Jonianë dhe Universiteti Jonian – Komiteti i Kërkimit organizuan Ditën e Hapur Informative për të prezantuar rezultatet e projektit si dhe mjetet inovatike TIK të premten, në 29 Korrik 2016, në orën 20:00, në Muzeun e Ullirit “Donatos Paipetis” në Koinopiastes.

Vendi: Muzeu i Ullirit, Koinopiastes
Koha: 20:00
Programi: TBA