Dita e Hapur Informative – 29 Korrik 2016

Rajoni i Ishujve Jonianë dhe Universiteti Jonian – Komiteti i Kërkimit organizuan Ditën e Hapur Informative për të prezantuar rezultatet e projektit si dhe mjetet inovatike TIK të premten, në 29 Korrik 2016, në orën 20:00, në Muzeun e Ullirit “Donatos Paipetis” në Koinopiastes.

Vendi: Muzeu i Ullirit, Koinopiastes
Koha: 20:00
Programi: TBA