e-Olive – Seminar Trajnues në Korfuz, 10 Korrik 2015

Rajoni i Ishujve Jonianë dhe Departamenti i Informatikës në Universitetin Jonian do të zhvillojnë një seminar trajnues me kooperativat e vajit të ullirit Corfiot dhe prodhuesit e vajit të ullirit në kuadër të projektit “E-Olive – IPA Ndër – Kufitar Greqi – Shqipëri 2007-2013” , të premten, në 10 Korrik 2015 në orën 19:00.

Vendi: Amfiteatri II, Depatamenti i Studimeve Historike (72 Ioannou Theotoki Street).
Koha: 19:00
Programi: TBA