e-Olive – Seminari trajnues në Korfuz, 2 Qershor 2016

Rajoni i Ishujve Jonianë dhe Universiteti Jonian – Komiteti i Kërkimit do të mbajnë një seminar trajnues me kooperativat e vajit të ullirit Corfiot dhe prodhuesit e vajit te ullirit për përdorimin e mjeteve inovatik TIK në luftimin e mizës së ullirit Dacus Oleae, ditën e enjte, 2 Qershor 2016, në orën 10:00, në sallën e konferencave në Njësinë Rajonale të Korfuzit (Samara 13).

Vendi: Salla e Konferencave në Njësinë Rajonale të Korfuzit (Samara 13).
Koha: 10:00
Programi: TBA