e-OLIVE – Takimi në Korfuz, 26 Shkurt 2015

Diskutim mbi metodat alternative për prodhimin e vajit të ullirit dhe manaxhimin e mbetjeve.

Programi: Shtyp këtu për të parë programin e takimit të datës 26.02.2015